Η εταιρεία Drop ιδρύθηκε το 1987. Από τότε έως σήμερα εξελίσσεται διαρκώς τόσο στην τεχνολογία παραγωγής όσο και στο σχεδιασμό των επίπλων με μόνο σκοπό την απόλυτη κάλυψη των αναγκών των πελατών της.

εργοστάσιο

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Απασχόληση εργαζόμενων με υψηλή εξειδίκευση. Λειτουργία σύγχρονων μηχανημάτων. Ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή υλικών και σχεδίων. Σχολαστική εφαρμογή πιστοποιημένων και αυστηρά ελεγχόμενων διαδικασιών παραγωγής. Σεβασμός στο περιβάλλον. Συνεχή έρευνα των νέων τάσεων στην αγορά. Αυτοί είναι οι λόγοι που η Drop καινοτομεί διαρκώς προσφέροντας πάντα νέες ιδέες στον τελικό καταναλωτή.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Η αφοσίωση στη δουλειά μας, η διαρκής ενημέρωσή μας για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί στον τομέα μας, ο εκσυγχρονισμός των μηχανημάτων μας και η εμπιστοσύνη στους ανθρώπους μας, είναι αυτά που τόσα χρόνια μας κάνουν να ξεχωρίζουμε, να καινοτομούμε και να προοδεύουμε. Και είναι όλα αυτές οι αξίες που στο μέλλον θα μας στηρίξουν, θα μας κάνουν δυνατότερους και ακόμα πιο ποιοτικούς προς τους πελάτες μας αλλά και στους τελικούς καταναλωτές μας.
35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ του αντικειμένου μας, μας κάνουν ακόμα πιο υπεύθυνους και μας δεσμεύουν απέναντι σε όλους όσους συνεργάζονται μαζί μας.

35

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

DROP ΜΑΡΤΙΝΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

Βίντεο παρουσίασης της εταιρείας μας

rohs
ip44
classe e1
ce
tuv

Η ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και εξαρτήματα, εξειδικευμένοι εργαζόμενοι, πιστοποιημένες και αυστηρά ελεγχόμενες διαδικασίες παραγωγής χαρακτηρίζουν τη παραγωγή μας.

Οι βιομηχανικές μας εγκαταστάσεις, συνολικής επιφάνειας περίπου 12.000 τ.μ., είναι σχεδιασμένες για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών

ΚΟΠΗ

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

ΛΕΙΑΝΣΗ

ΒΑΦΗ

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

σύμφωνα με το πρότυπο πιστοποίησης ISO 9001/2015, διασφαλίζοντας τον έλεγχο της ποιότητας σε όλη τη διαδικασία παραγωγής των επίπλων μας.

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η δημιουργία επίπλων μπάνιου σημαίνει εργασία με πολλά διαφορετικά υλικά.

 

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή των επίπλων μας

 

προέρχονται από προμηθευτές που τους έχουμε επιλέξει προσεκτικά

 

ώστε η παραγωγή, η ποιότητα και η αξιοπιστία τους να ακολουθεί

 

τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς για την ασφάλεια και τη περιβαλλοντική ευθύνη.

ΥΛΙΚΑ – ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

Χρησιμοποιούμε ξύλινα πάνελ πιστοποιημένα με βάση τα υψηλότερα ευρωπαϊκά πρότυπα για την ασφάλεια μη τοξικότητας (E1 Class emission EN120).

 

Βαφές επικάλυψης σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς UNI 11216 (αντοχή σε γρατσουνιές, ανθεκτικότητα στο χρόνο χωρίς αλλοίωση ή μεταβολή της στιλπνότητας, αντίσταση στη ξερή και υγρή θερμότητα, τάση συγκράτησης ρύπων).

Φωτιστικά πιστοποιημένα για ασφαλή χρήση στο χώρο του μπάνιου (πρότυπο IP44) και για οικολογική ανακύκλωση (πρότυπο RoHS).

 

Νιπτήρες πορσελάνης πιστοποιημένοι με βάση τα ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ 14688 για τις συνθήκες χρήσης και εξαρτήματα με πιστοποίηση κατά CE.

Επιλογές που επιβεβαιώνουν τον επαγγελματισμό και τη ποιότητα ολόκληρης της διαδικασίας παραγωγής.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO

Η πιστοποίηση της εταιρείας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001/2015 επεκτείνει το ποιοτικό έλεγχο πέρα από τη διαδικασία παραγωγής στο σχεδιασμό και στις διαδικασίες εμπορίας των προϊόντων, διασφαλίζοντας την ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες των πελατών.

cevisima_drop
The Big 5 online
cersaie banner