Η εταιρεία Drop γεννήθηκε στη δεκαετία του ’80 και εξακολουθεί να κινείται σταθερά προς τα εμπρός, ακολουθώντας το δρόμο της αναγνωρισμένης αξιοπιστίας στην παραγωγή επίπλων μπάνιου,

προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα ποιότητας, εργονομίας και ευελιξίας για προϊόντα modularity και μεγέθους.

factory

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Απασχόληση εργαζομένων με υψηλή εξειδίκευση, λειτουργία σύγχρονων μηχανημάτων, ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή υλικών και σχεδίων, σχολαστική εφαρμογή πιστοποιημένων και αυστηρά ελεγχόμενων διαδικασιών παραγωγής που συμμορφώνονται με τους κανόνες για την ασφαλή χρήση και τη διατήρηση του περιβάλλοντος και τη συνεχή έρευνα για νέα σχήματα και οι τάσεις επιτρέπουν στην Drop να εισέλθει με ένα άψογο προϊόν στα μπάνια των σπιτιών και των ξενοδοχείων, ικανοποιώντας τους τελικούς πελάτες που αναζητούν έπιπλα μπάνιου που συνδυάζουν την αισθητική, τη λειτουργικότητα και την ποιότητα σε ένα λογικό σημείο τιμής, εγγυάνοντας σταθερές επιδόσεις στο χρόνο.

ΟΡΑΜΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ενόψει των προκλήσεων και των προβλημάτων που αντιμετωπίσαμε, πρέπει να είμαστε πιο ισχυροί και πιο σοφοί. Η εταιρεία μας είναι έτοιμη να έρθει πάνω τους. Η εταιρεία είναι ισχυρή και αξιόπιστη. Η κρίση δεν μας έπληξε και η κάμψη δεν θα κάνει ούτε. Σας καλώ όλους, εταίρους και πελάτες, να συνδυάσετε τις δυνάμεις μας, να στέκεστε κοντά και από την εταιρεία, να αναπτύξετε στενές σχέσεις.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Γνωρίζουμε καλά ότι παρά τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω μας, η DROP MARTINIDIS S.A. πρέπει να βρει τον δρόμο για την ανάπτυξη και την πρόοδο. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι αυτό κάνουμε και πραγματικά το κάνουμε καλά. Επιπλέον, πιστεύουμε βαθιά ότι είμαστε υπεύθυνοι εναντίον καθενός που στέκεται δίπλα στην εταιρεία – είναι υπάλληλος, συνεργάτης, πελάτης ή προμηθευτής – και πρέπει να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους και να τους φροντίσουμε.

35

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

DROP ΜΑΡΤΙΝΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

Μια τηλεοπτική παρουσίαση της εταιρείας μας

ΙΣΧΥΡΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Οι υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, εξαρτήματα και αξεσουάρ, εργαζόμενοι υψηλής εξειδίκευσης, αποτελεσματικές και αποτελεσματικές μέθοδοι παρασκευής, πιστοποιημένες και αυστηρά ελεγχόμενες διαδικασίες παραγωγής και προσοχή στις λεπτομέρειες χαρακτηρίζουν τη διαδικασία παραγωγής μας, η οποία ενημερώνεται συνεχώς με νέα τεχνολογία αιχμής.

 

Η βιομηχανική μας μονάδα, η οποία εκτείνεται σε μια συνολική επιφάνεια περίπου 12.000 m², έχει σχεδιαστεί για να εκτελέσει τις παρακάτω λειτουργίες

ΚΟΠΗ

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

ΛΕΙΑΝΣΗ

ΕΠΕΝΔΥΣΗ

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Όλες οι παραπάνω λειτουργίες πιστοποιούνται σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001/2008, διασφαλίζοντας τον συνολικό έλεγχο ποιότητας σε όλη τη διαδικασία κατασκευής των επίπλων μπάνιου μας.

 

Όλες οι παραπάνω λειτουργίες πιστοποιούνται σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001/2008, διασφαλίζοντας τον συνολικό έλεγχο ποιότητας σε όλη τη διαδικασία κατασκευής των επίπλων μπάνιου μας.

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η δημιουργία έπιπλα μπάνιου σημαίνει εργασία με ένα ευρύ φάσμα μάλλον ανόμοιων υλικών.

 

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των επίπλων μπάνιου προέρχονται από υλικά

 

από προμηθευτές που έχουν επιλεγεί προσεκτικά για παραγωγή, ποιότητα

 

και αξιοπιστία σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς για την ασφάλεια και την περιβαλλοντική ευθύνη.

ΥΛΙΚΑ – ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ – ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Σχεδιασμένες ξύλινες σανίδες πιστοποιημένες σύμφωνα με τα υψηλότερα ευρωπαϊκά πρότυπα για την ασφάλεια και την τοξικότητα E1 Class Emission και με την πιστοποίηση FSC διασφαλίζοντας ότι τα συστατικά προέρχονται από καλά διαχειριζόμενα δάση

Υλικά επίστρωσης σύμφωνα με τους κανονισμούς UNI 11216 (για την αντοχή στις γρατζουνιές, την ανθεκτικότητα με την πάροδο του χρόνου χωρίς αλλοίωση ή μεταβολή της χρωματικής στιλπνότητας, αντοχή σε ξηρή και υγρή θερμότητα, τάση συγκράτησης ακαθαρσιών)

 

Φωτιστικά πιστοποιημένα για χρήση σε μπάνια σύμφωνα με τα πρότυπα IP44 και για οικολογικά φιλικά υλικά σύμφωνα με τα πρότυπα RoHS

 

Νιπτήρες σύμφωνα με τα πρότυπα EN 14688 για τις συνθήκες χρήσης

Αξεσουάρ που αντιστοιχούν στην πιστοποίηση “CE”, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα

 

Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν την ποιότητα όχι μόνο ολόκληρης της παραγωγικής μας διαδικασίας αλλά και των επίπλων μπάνιου μας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO

Η πιστοποίηση της εταιρείας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001/2015 επεκτείνει τον ποιοτικό έλεγχο πέρα από τη διαδικασία παραγωγής μέχρι τις διαδικασίες σχεδιασμού και εμπορίας προϊόντων, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες των πελατών.

iso-certificate
cevisima_drop
IBCS_LOGO
cersaie_banner