Η εταιρεία Drop ιδρύθηκε το 1987. Από τότε έως σήμερα εξελίσσεται διαρκώς τόσο στην τεχνολογία όσο και στην αισθητική με μόνο σκοπό την απόλυτη κάλυψη των αναγκών των πελατών της.

factory

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Απασχόληση εργαζόμενων με υψηλή εξειδίκευση. Λειτουργία σύγχρονων μηχανημάτων. Ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή υλικών και σχεδίων. Σχολαστική εφαρμογή πιστοποιημένων και αυστηρά ελεγχόμενων διαδικασιών παραγωγής. Σεβασμός στο περιβάλλον. Συνεχή έρευνα των νέων τάσεων στην αγορά. Αυτοί είναι οι λόγοι που η Drop καινοτομεί διαρκώς προσφέροντας πάντα νέες ιδέες στον τελικό καταναλωτή

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Η αφοσίωση στη δουλειά μας, η διαρκής ενημέρωσή μας για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί στον τομέα μας, ο εκσυγχρονισμός των μηχανημάτων μας και η εμπιστοσύνη στους ανθρώπους μας, είναι αυτά που τόσα χρόνια μας κάνουν να ξεχωρίζουμε, να καινοτομούμε και να προοδεύουμε. Και είναι όλα αυτές οι αξίες που στο μέλλον θα μας στηρίξουν, θα μας κάνουν δυνατότερους και ακόμα πιο ποιοτικούς προς τους πελάτες μας αλλά και στους τελικούς καταναλωτές μας.
35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ του αντικειμένου μας, μας κάνουν ακόμα πιο υπεύθυνους και μας δεσμεύουν απέναντι σε όλους όσους συνεργάζονται μαζί μας.

35

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

DROP ΜΑΡΤΙΝΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

Μια τηλεοπτική παρουσίαση της εταιρείας μας

ΙΣΧΥΡΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Η υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, τα άψογα εξαρτήματα και αξεσουάρ, οι εργαζόμενοι μέγιστης εξειδίκευσης, οι πλέον αποτελεσματικές μέθοδοι παρασκευής, οι πιστοποιημένες και αυστηρά ελεγχόμενες διαδικασίες παραγωγής, η διαρκής ενημέρωση στην τεχνολογία και η προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες χαρακτηρίζουν τη διαδικασία της παραγωγής μας.

 

Η βιομηχανική μας μονάδα, η οποία εκτείνεται σε μια συνολική επιφάνεια περίπου 12.000 m², έχει σχεδιαστεί για να εκτελέσει τις παρακάτω λειτουργίες

ΚΟΠΗ

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

ΛΕΙΑΝΣΗ

ΕΠΕΝΔΥΣΗ

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Όλες οι παραπάνω λειτουργίες πιστοποιούνται σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001/2008, διασφαλίζοντας τον συνολικό έλεγχο ποιότητας σε όλη τη διαδικασία κατασκευής των επίπλων μπάνιου μας.

 

Όλες οι παραπάνω λειτουργίες πιστοποιούνται σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001/2008, διασφαλίζοντας τον συνολικό έλεγχο ποιότητας σε όλη τη διαδικασία κατασκευής των επίπλων μπάνιου μας.

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η δημιουργία επίπλων μπάνιου σημαίνει εργασία με ένα ευρύ φάσμα ανόμοιων υλικών.

 

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή επίπλων μπάνιου προέρχονται από προμηθευτές που έχουν επιλεγεί με τη δέουσα προσοχή,

 

προκειμένου να είναι πάντα εγγυημένη η ποιότητα τους ενώ σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς να είναι αξιόπιστοι έτσι ώστε να τηρείται

 

η ασφάλεια και η περιβαλλοντική ευθύνη.

ΥΛΙΚΑ – ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ – ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Σχεδιασμένες ξύλινες σανίδες πιστοποιημένες σύμφωνα με τα υψηλότερα ευρωπαϊκά πρότυπα για την ασφάλεια και την τοξικότητα E1 Class Emission και με την πιστοποίηση FSC διασφαλίζοντας ότι τα συστατικά προέρχονται από καλά διαχειριζόμενα δάση

Υλικά επίστρωσης σύμφωνα με τους κανονισμούς UNI 11216 (για την αντοχή στις γρατζουνιές, την ανθεκτικότητα με την πάροδο του χρόνου χωρίς αλλοίωση ή μεταβολή της χρωματικής στιλπνότητας, αντοχή σε ξηρή και υγρή θερμότητα, τάση συγκράτησης ακαθαρσιών)

 

Φωτιστικά πιστοποιημένα για χρήση σε μπάνια σύμφωνα με τα πρότυπα IP44 και για οικολογικά φιλικά υλικά σύμφωνα με τα πρότυπα RoHS

 

Νιπτήρες σύμφωνα με τα πρότυπα EN 14688 για τις συνθήκες χρήσης

Αξεσουάρ που αντιστοιχούν στην πιστοποίηση “CE”, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα

 

Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν την ποιότητα όχι μόνο ολόκληρης της παραγωγικής μας διαδικασίας αλλά και των επίπλων μπάνιου μας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO

Η πιστοποίηση της εταιρείας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001/2015 επεκτείνει τον ποιοτικό έλεγχο πέρα από τη διαδικασία παραγωγής μέχρι τις διαδικασίες σχεδιασμού και εμπορίας προϊόντων, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες των πελατών.

cevisima_drop
IBCS_LOGO
cersaie_banner