Συναρπαστικη Εμπειρια στα Επιπλα Μπανιου

Μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε έπιπλα μπάνιου και είδη υγιεινής

ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣΣΤΑΘΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ

Παρά τις μεγάλες αποκλίσεις στις τιμές καυσίμων, στις τιμές πρώτων υλών, στις αυξητικές τάσεις όλων ...

Περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗΕΤΑΙΡΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως με τις αλλαγές που συντελούνται γύρω μας, η drop ΜΑΡΤΙΝΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ....

Περισσότερα

ΥΨΗΛΟ ΑΠΟΘΕΜΑΥΨΗΛΟ ΑΠΟΘΕΜΑ

Συνειδητά η εταιρία επέλεξε να επενδύσει σε αποθέματα. Γνωρίζει απόλυτα την αξία της επιλογής της ...

Περισσότερα

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Άμεση εξυπηρέτηση σε χρόνους και σε ποσότητες. Η διαρκώς αυξανόμενη διεύρυνση σε πελάτες και νέα προϊόντα ...

Περισσότερα

Η Drop σήμερα

Από το ξεκίνημα της η Drop ΜΑΡΤΙΝΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε., έχει κατορθώσει με την ξεχωριστή της άποψη στον σχεδιασμό των προϊόντων της, να καλύψει σημαντικές ανάγκες των πελατών της. Με τη σταθερή και συγκεκριμένη σχέση ανάμεσα στην ποιότητα και στην τιμή, όλα αυτά τα χρόνια παρουσιάζει πάντοτε ανοδική πορεία στην εκτίμηση των καταναλωτών και δικαίως κατέχει ηγετική θέση στον χώρο παραγωγής και διάθεσης επίπλων μπάνιου. Με σύνεση και προγραμματισμό, χωρίς να διαταράσσει ποτέ την σχέση ποιότητας και τιμής όλα αυτά τα χρόνια, αύξησε και την παραγωγή της με νέους κωδικούς προϊόντων, σε ποσοστό μεγαλύτερο του 300%. Η προσαρμογή των νέων προϊόντων γίνεται πάντοτε ήπια και δεν έχει δημιουργήσει παρενέργειες ούτε στους πελάτες της ούτε στους καταναλωτές, με ξαφνικές αποσύρσεις ή επιθετικές πολιτικές. Έτσι, έχει κατορθώσει να μην αιφνιδιάζει αρνητικά τους συνεργάτες της.  
Η εταιρία drop ΜΑΡΤΙΝΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε το 1987 στην Αθήνα από τον Κωνσταντίνο Μαρτινίδη και ξεκίνησε σαν μία μικρή παραγωγική μονάδα επίπλων μπάνιου. Από το 1992, η εταιρία εκσυγχρονίζεται και μετατρέπεται σε βιομηχανία, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, με άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό, βάζοντας τα θεμέλια για την μεγάλη της ανάπτυξη. Το δίκτυο πωλήσεων της καλύπτει πλέον όλο τον ελλαδικό χώρο και η γκάμα των προϊόντων της όλο και μεγαλύτερες ανάγκες καταναλωτών.Οι εγκαταστάσεις της περιλαμβάνουν 3.000 τ.μ. κύριου βιομηχανικού χώρου, 600 τ.μ. βοηθητικούς χώρους γραφείων και εκθέσεων και 3.500 τ.μ. αποθήκες με σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκευσης και διανομής. Τα καινούργια μεταφορικά μέσα που διαθέτει η εταιρία καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες της σε μεταφορές και διακίνηση.
Είμαι βέβαιος ότι οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουμε στο μέλλον, αλλά και οι προσκλήσεις, θα είναι πάρα πολλές και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι σχεδόν τίποτε δεν θα είναι όπως παλιά. Στις προκλήσεις λοιπόν και στα ζητήματα που θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε, πρέπει να είμαστε πιο ισχυροί, πιο σοφοί. Η εταιρία μας είναι προετοιμασμένη να τις αντιμετωπίσει. Είναι δυνατή, είναι αξιόπιστη. Δεν αιφνιδιάστηκε ούτε από την κρίση και δεν θα αιφνιδιαστεί ούτε από την ύφεση.Σας καλώ όλους, συνεργάτες και πελάτες να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να σταθούμε κοντά και γύρω από την εταιρία, να αναπτύξουμε σχέσεις στενές. Σε ότι με αφορά θα είμαι πάντοτε στην διάθεσή σας και θα περιμένω με ιδιαίτερη χαρά να ακούσω τις σκέψεις σας και τις απόψεις σας. Πρέπει όλοι να γνωρίζουμε ότι η αγορά έχει τη δική της νομοτέλεια, την οποία και πρέπει να ακολουθούμε με σύνεση και προσοχή, για να πετύχουμε στον κοινό μας στόχο, που δεν είναι άλλος από την πρωτιά στην επιλογή των προϊόντων μας στην αγορά.

Προϊοντα

luxus-60-wood-detail-site

Luxus 45 PL Wood Βάση

...

status-70-detail

Status 70 Καθρέπτης

...

[fap_track id="24770" layout="list"]

Εταιρικό Προφίλ

Download.

"DROP" ΜΑΡΤΙΝΙΔΗΣ ΑΒΕΕ

ΒΙ.ΠΕ Σίνδου
Οδός ΔΑ 8, Β. Φάση,
Οικ. Τετράγωνο 49
570 22 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 753482 / 4
Φαξ: 2310 753483

Πληροφορίες:
info@drop.com.gr

Τμήμα Πωλήσεων :
orders@drop.com.gr

Τμήμα Παραγωγής :
production@drop.com.gr

Οικονομικό Τμήμα :
logistirio@drop.com.gr

Τμήμα Εξαγωγών:
export@drop.com.gr

Περιοχή πελατών

Μόνο για μέλη